Cover image
Normal view MARC view ISBD view

อาหารไทย 4 ภาค = Thai cuisine from four regions [Text]

by อบเชย อิ่มสบาย.
Type: materialTypeLabelBookSeries: สมุดภาพและข้อมูลเสริมการเรียนการสอน (ไทย-อังกฤษ). Publisher: กรุงเทพฯ แสงแดดเพื่อนเด็ก 2544Edition: พิมพ์ครั้งแรก.Description: 72 หน้า, ภาพประกอบสี ; 22 ซม.ISBN: 9747589036.Subject(s): อาหารไทย | Cookery | Foods and foodstuffs | การปรุงอาหาร | Technology
Tags from this library:
No tags from this library for this title.
Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Location Collection Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Teacher's book Teacher's book
Primary
Teachers' resource 641.3 ?118? (Browse shelf) 2 Available 0046495555
SS Nonfiction SS Nonfiction
Secondary
Thai books TH 641.3 OE (Browse shelf) 1 Available S095495555
SS Nonfiction SS Nonfiction
Secondary
Thai books TH 641.3 OE (Browse shelf) 3 Available 0148445555
Total holds: 0

สมุดภาพอาหารไทย 4 ภาคเป็นสมุดภาพที่รวบรวมอาหารไทยจากเด่นของภาคกลาง ภาคเหนือ ภาคอีสาน และภาคใต้ จำนวน 31 ชนิด โดยคัดเลือกอาหารที่นิยมจาก ภาคนั้นๆ และรู้จักกันอย่างแพร่หลาย พร้อมภาพประกอบสวยงาม คำบรรยายประกอบภาพวิธีทำอย่างง่ายๆ และมีความรู้เกี่ยวกับอาหารนั้นๆด้วย